De ce blog? | Blog #1

Primul blog Pe Șleau

Este o întrebare destul de bună atunci când vine vorba de a porni ceva nou, de ce vrei să faci acel ceva? Care sunt plusurile și minusurile pe care acea activitate ți le poate aduce sau care crezi că sunt motivele pentru care ar trebui să îți dedici timpul în acest sens ?

Acestea au fost câteva din întrebările pe care și eu mi le-am pus  înainte de a scrie aceste rânduri și am ajuns la concluzia că DA, ar trebui să mă apuc de scris pe blog. 

De ce ar trebui să fac asta ? Pentru că: 

  • este cea mai bună metodă prin care pot transmite ceea ce gândesc
  • nu îmi mănâncă foarte mult timp 
  • mă ajută să mă înțeleg mai bine 
  • îmi poate aduce diferite oportunități din punct de vedere al imaginii 
  • pot oferi și altora informații pe care eu le consider folositoare sau interesante 
  • pentru că este o formă de conținut care încă este în trend și care poate fi ușor de distribuit 
  • pentru că mă ajuta să exersez gramatica și să îmi găsesc mult mai ușor cuvintele când vine vorba de redactarea unui text

Și lista poate continua… 

Pe lângă înregistrat podcast-uri și făcut video-uri, am spus că nu ar putea exista o combinație perfectă fără a nu introduce și partea de blog. De multe ori stau și mă gândesc la difertite lucruri și îmi spun: “cred că ar fi fain să le povestesc și altora despre aceasta!” sau aflu un lucru nou și îmi doresc să îl dau mai departe, dar parcă  nu aș mai porni microfoanele sau camera de filmat doar pentru a face o înregistrare de 5 minute, ca mai apoi să mai lucrez încă 45 pentru a ajunge la forma de postare netă.

Așa că m-am gândit că cea mai bună și eficientă metodă de a-mi transmite gândurile și ideile ar fi prin intermediul unui blog, texte scurte și la obiect. Prin urmare, bine te-am gasit la primul blog Pe Șleau!

Pentru a-ți face o viziune mai clară asupra acestei noi secțiuni, prin acest blog ne propunem să împărtășim cu tine diferite povești, idei și întâmplări provenite din experiențele mele personale, ale invitaților sau chiar ale comunității Pe Șleau prin care să îți oferim o doză de inspirație, motivație sau cel putin ceva energie care să te stimuleze. Fiind vorba de o tematică educațională, vom avea grijă ca informațiile să fie cât mai plauzibile, nu foarte formale și ușor de înțeles. 

Un alt aspect de care vom încerca să ținem cont va fi acela de a nu te plictisi din cauza lungimii articolului. Eu unul nu am foarte multă răbdare când vine vorba de conținut scris, de obicei caut rapid strict ce mă interesează și merg mai departe. Așadar, pentru că timpul înseamnă bani, voi încerca să spun ceea ce am de spus în cât mai puține cuvinte. 

Acestea fiind spuse, iată-mă ajuns și la finalul primului meu articol, moment în care mi-am confirmat încă o dată că merită să încerci! 

Pentru a urmări podcasturile intră aici, iar daca dorești să ne adresezi întrebări sau să contribui cu sugestii și păreri, ne poți contacta folosind formularul de contact.

De asemenea, ne-ar ajuta enorm dacă ați da un Like, Follow & Share paginii de Facebook sau celei de Instagram. Îți mulțumim cititorule!

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.