Instagram – un nou stil de viață? | Podcast #10

Instagram a ajuns să fie una din cele mai iubite platforme în momentul de față la nivel global și totodată locul unde ne petrecem marea majoritatea a timpului când vine vorba de social media. Odată cu expansiunea acestei platforme omul s-a adaptat astfel luând naștere chiar și noi meseri în aceasta direcție. 

Episodul de astăzi este unul destinat în mod special pasionaților de Instagram și tuturor celor care doresc să își dezvolte o pagină sau un business pe această rețea socială. Alături de invitatul meu Ionuț Țuța vom discuta și vom răspunde la întrebările voastre puse live, astfel vei putea afla cum să îți crești numărul de urmăritori, ce hashtag-uri să folosești, cum să îți faci o descriere corespunzătoare etc. + vom analiza cele 3 conturi de insta câștigătoare în urma micului nostru concurs tematic. 

De mult timp îmi propun să fac un astfel de episod în care să pot oferi ascultatorilor informație cât mai aplicativă, așa că m-am hotarat să îl invit pe Ionuț pentru a ne ajuta cu mai multe sfaturi și idei, acesta fiind specializat în Instagram și lucrând cu mai multe personalități de la noi din țară. Prin urmare, întrebarea săptămânii va fi un fel de continuare a acestui episod și sună cam așa: Care este cea mai mare provocare a ta când vine vorba de Instagram? 

Contactează-l pe Ionuț :

Instagram |Facebook |Site

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.