Bani sau pasiune? | Podcast #9

Probabil că și tu ai ajuns cel puțin o dată în punctul în care ai avut de ales dintre a face ce îți place sau a face bani. Ei bine, în episodul de astăzi Andrei Vaș ne va povesti despre cum a ajuns ca dupa 10 ani de munca ca și arhitect să lase la o parte această meserie și să își urmeze pasiunea, si anume de a deveni hairstyler în propriul său salon.

Pe lângă povestea sa personală, Andrei ne vorbește și despre ce înseamnă cu adevărat o experiență calitativă într-un salon și chiar mai mult de cât atât, ne oferă și câteva sfaturi și avertizări legate de produsele cu care obișnuim să ne curățăm sau să ne aranjăm părul. 

Chiar dacă a fost ceva foarte spontan, după înregistrarea acestui podcast am facut și un live pe Facebook unde am mai discutat despre părul facial la bărbați și despre cât de dăunător este să folosești unele substanțe în procesul de vopsire a părului. Tot în acel live pe care ți-l recomand să îl urmărești, mi-a venit ideea că ar fi fain ca de acum înainte, la finalul fiecărui episod să introduc o secțiune de “întrebarea săptămânii” în care să aflu și părerea ta despre diferite aspecte discutate în podcast.

Așa că întrebarea săptămânii este: Care sunt criteriile după care îți alegi un hairstyler sau un frizer? 😀 

Contact Andrei:

Instagram |Facebook | Site web

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.