Cowork – cel mai cool spațiu de muncă | Podcast #11


Există foarte mulți creatori de conținut, freelanceri și chiar și startup-uri care își desfașoară activitatea din diferite locații precum cafenele, hub-uri sau chiar de la ei de acasă nedepinzând neapărat de un loc anume. Dar vezi tu.. ce se întamplă dacă te aflii într-o cafenea și dorești să mergi la baie? Exact! Trebuie să iei toate lucrurile cu tine.. Sau dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere, pe cine întrebi?

Prin urmare, așa a luat naștere unul din cele mai mișto concepte destinate acestui gen de persoane și anume conceptul de coworking space, mai exact un loc în care se adună oameni din diferite domenii, pentru a lucra, pentru a schimba păreri și contacte și nu în ultimul timp pentru a se simți bine. 

în acest episod discut alături de invitatul meu Andrei Munteanu despre cum a ajuns să pună pe picioare alături de o echipa de oameni fain un astfel de spațiu de cowork și despre comunitatea care s-a format în jurulu acestui spațiu. De asemenea vei putea afla informații despre programe educative și despre evenimentele săptamânale pe care această echipa le organizează. 

Am ales să fac acest episod din simplu motiv că și eu am luat parte la un program de educație antreprenorială organizat de Cowork Timisoara și am ramas placut impresionat de vibe-ul fresh și de informația primită, așa că am spus să vă arăt și vouă ce alte activități mai puteți face în timpul liber.:D 

 

Întrebarea săptămânii: Dacă ar fi să poți lucra din orice loc de pe această planetă, care ar fi acela și de ce ? 

Așteptăm cu nerăbdare raspunsurile și părerile tale în secțiunea de comentarii. Fii Pe Șleau! 

Andrei Munteanu: Facebook | Instagram

Cowork Timișoara: Facebook

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.