Cu și despre cafea – Ovride Specialty Coffee | Podcast #13


Cum să devii mai bun când vine vorba de cafea? Foarte simplu! Gustând și experimentând. 

Fiind un iubitor al cafelei, încă de când puneam pe foaie ideea de a începe acest podcast mă gândeam că ar fi fain să am un invitat alături de care să povestesc despre licoarea magică intitulată cafea, iar atunci singurul gând care mi-a venit în minte a fost: Ovride!

Așa că iată-ne ajunși la un interviu cu și despre cafea!

În acest episod discut alături de Roxana Greucean, fondator al cafenelei Ovride Specialty Coffee, despre:

  • Cum a pornit și de ce a ales să facă o cafenea de specialitate
  • Viața de antreprenor si provocările aferente 
  • Sortimente de cafea și cum să faci diferența între arome
  • Cum să devii un cunoscător mai bun al cafelei pornind de jos

Dacă dorești să aflii mai multe despre cafeneau Ovride și despre sortimentele lor de cafea, ii puteți găsi pe Facebook și Instagram .

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.