Dezvoltare personală – ce este de fapt? | Podcast #8

Dezvoltare personală și cum să te dezvolți sunt două din cele mai în vogă subiecte la momentul actulal, Dar știm noi oare ce înseamnă dezvoltarea personală cu adevărat? Peste tot în jurul nostru vedem oameni care au succes și care încearcă să ne vândă și nouă prin intermediul unor cărți sau seminarii rețeta prin care ei au atins culmile prosperității.

În acest episod am avut onoarea de al avea în calitate de invitat pe Florin Geamanu, o adevarată enciclopedie mobilă, alături de care am discutat despre semnificatia acestui nou trend intitulat “dezvoltare personala”și despre cât de important este să ne punem întrebări.

Cred că unul din cele mai esențiale lucruri în ziua de astăzi este să fii informat și să nu te lași ușor influențat, mai ales de cei care iti garantează succesul peste noapte. 

“Vei vedea luna când vei înceta să te uiți la degetul cu care ți-o arăt!”  

Dacă ți-a plăcut acest episod, distribuie-l să asculte și prietenii tăi! 🙂

Ne puteți găsi și pe

Facebook | Instagram |Site

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

2 Comments

 1. Flavius Tuna
  06/03/2019
  Reply

  Salut, foarte interesant podcastul, am descoperit o explicatie pentru ceva ce aplicam in mod inconstient,si anume diferenta dintre “a dori” si “a vrea”. Pana acum nu intelegeam aceasta diferenta decat la nivel intuitiv si nu imi puteam explica de ce gandesc asa, doar observam ca este mai bine pentru mine.
  Mi-ar placea ca pe viitor sa faci si podcasturi in format mai lung, eu consider ca in momentul actual avem nevoie de discutii mai lungi, minim 1 h dar care se pot lungi si la 2 h (vezi podcast Joe Rogan).
  In orice caz, te felicit pentru acest podcast, chiar si 30 min este cu mult mai bine decat formatele de la televizor in care o persoana are 5 sau 10 min sa explice unele subiecte complexe cum este si acesta al dezvoltarii personale.

  • Dani Rada
   06/03/2019
   Reply

   Salutare! În mare parte sunt foarte multe informații pe care oamenii nu le cunosc când vine vorba de toate aceste trenduri, avem tendința să ne mulțumim cu ce ni se afișează, un fel de “crede și nu cerceta”. Legat de durata podcastului mă gandeam că este puțin prea devreme să trecem la o durată de peste 1h atât din punct de vedere al experienței mele ca și host dar si din punct de vedere al percepției urmăritorilor față de un astfel de conținut, oamenii nu prea au răbdare când vine vorba de așa ceva. Dacă lucrurile vor decurge cum ne-am plănuit, cel mai probabil vom avea și alte formate ale podcastului. Până atunci însă nu facem decât să ne bucurăm de proces și să muncim cu spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.