Totdeauna cultura unei firme ține de manager – Dragoș Nicolaescu | #22

Dacă te-ai gândit vreodată sau chiar ești pe punctul de a lansa un startup, acest interviu este pentru tine. După cum știm, marea majoritate a startup-urilor moare în primii 5 ani de activitate și asta nu neapărat din cauza lipsei de bani sau de promovare, ci din cauza culturii și a managementului deficitar. 

Dragoș Nicolaescu este angel investor în industria tech, management consultant, executive coach, startup advisor și nu în ultimul rând o persoană căreia îi face plăcere să vadă tinerii dezvoltându-se și creând startup-uri cu potențial. Având o experiență de peste 25 de ani în business și antreprenoriat, în momentul de față, Dragoș are în portofoliu aproximativ 50 de startup-uri în care a investit și pe care le ajută să creasca într-un mod organic și sănătos. 

“Sunt unele abilități care nu se dobândesc nici în cele mai scumpe școli privat

În acest episod voi discuta alături de Dragoș despre: 

  • mediul corporate vs mediul startup 
  • cultura unei organizații
  • cum să primești o investiție din partea unui angel investor 
  • abilitățile necesare unui fondator și mindfulness


Pe parcursul acestui interviu, Dragoș s-a oferit să faca un mic CADOU celor interesați de startup-uri si dezvoltare, așa că fiți pe fază!

Pe Dragoș Nicolaescu îl puteți urmări pe platforme precum LinkedIn, Facebook.sau pe site-ul său official: https://www.dragosnicolaescu.com/

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.