Universitatea care te plimbă în 7 țări | Podcast #16

Cât de mișto ți se pare ideea de a învăța în cadrul unei universități care te plimbă în nu mai puțin de 7 țări de pe glob?

Chiar dacă facultatea în general este privită destul de prost în rândul tinerilor, mai există și excepții în care proaspeții absolvenți de liceu au șansa de a aplica la o super universitate. E adevărat, nu la noi, din păcate Romania este destul de departe când vine vorba de capitolul educație, însă dacă îți dorești cu adevărat să îți atingi acest obiectiv, cu siguranță se vor găsi soluții.

Cristi Drăgan este unul din tinerii pe care îi urmăresc de ceva vreme și care m-a impresionat în mod plăcut prin creativitatea și proactivitatea sa. Cristi este și unul din studenții Minerva Schools, o facultate care functionează pe un sistem puțin mai aparte în care toate cursurile sunt ținute online, nu există examene, iar fiecare semestru se petrece intr-o țară diferită.

Pe lângă facultate, Cristi contribuie foarte mult și la dezvoltarea noii generații pentru care a creat Opportunity Weekend, un eveniment în care liceeni au șansa de a intra în contact cu voluntariatul și de a învăța o mulțime de lucruri despre ei. Pe lângă acest eveniment de nivel național, s-a mai implicat și în proiecte precum Excepționalii, Romanian Business Liders și Tibi.

Ca să nu mai lungim vorba și să trecem la fapte, în acest episod vom discuta despre:

  • Proiectele în care acesta a luat parte și la care poți aplica chiar și tu
  • Opportunity Weekend și ce presupune organizarea unui astfel de eveniment
  • Cum și ce înseamnă să aplici la o facultate precum Minerva Schools
  • Experiența de viață pe care această universitate ți-o oferă
Universitatea care te plimbă în 7 țări | Podcast #16

Dacă dorești să aflii mai multe despre Cristi Drăgan, îl poți găsi pe Facebooksau pe Instagram

Dani Rada Written by:

Dacă vrei, poți! :)

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.